Se hele programmet til PLAIN-konferansen!

No image

(14.6.19) Nå kan du lese hele programmet til PLAIN-konferansen. Over 100 innledere fra 23 land kommer til Oslo i september. Kom, du også!

– Vi er stolte av programmet, som belyser klar kommunikasjon fra en rekke vinkler og sektorer. Jeg er sikker på at alle deltakere vil finne noe som er nyttig og inspirerende for sitt fagfelt, sier president i PLAIN, Margrethe Kvarenes.

Konferansen blir innledet med en halvdags forkonferanse, der temaet er den nordiske klarspråksmodellen. På hovedkonferansen kommer det ledende forskere og praktikere fra hele verden, som vil snakke om hovedtemaet «Clear communication – clear results» fra ulike vinkler. Temaet blir utdypet i seks parallellsesjoner begge dagene.

– Jeg gleder meg til å ønske klarspråksinteresserte fra hele verden velkommen til Oslo. Sammen vil vi videreutvikle klarspråksfeltet, sier Kvarenes.

PLAIN er en internasjonal konferanse som arrangeres i Oslo 25.–27. september. Konferansen blir arrangert av Difi og Språkrådet i samarbeid med organisasjonen Plain Language Association International (PLAIN). Konferansespråket er engelsk.

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter

Publisert:14.06.2019 | Oppdatert:16.06.2021