Nye nettsider

Språkrådet har lansert nye nettsider. Noe er nytt, noe er gammelt, men alt har fått nytt utseende.

Med en brukervennlig responsiv design kan du nå lese stoffet vårt enten du sitter foran datamaskinen, ligger på sofaen med nettbrettet eller er på farten med smarttelefonen.

Nytt og enda bedre

Vi har revidert og omstrukturert innholdet og laget en ny teknisk løsning som gjør stoffet vårt mer tilgjengelig. I den rikholdige menyen får du oversikt over innholdet, så du raskt kan finne veien til det stoffet du trenger.

Vi lanserer også en ny tjeneste for deg som har språkspørsmål. Nå kan du søke i en base med tidligere spørsmål og svar og selv finne ut av det du lurer på. Basen blir jevnlig fôret med nye svar.

Gammelt og godt

En del stoff vil du kjenne igjen. Vi har ikke funnet opp nye kommaregler eller innført store språkreformer. Vi har fremdeles store mengder rådgivningsstoff, for både privatpersoner, næringsliv og offentlig sektor. Vi har også all den informasjonen du forventer å finne om norsk språkpolitikk og Språkrådets oppgaver og arbeidsområder.

Veien videre

Vi håper du er fornøyd med resultatet. Men vi er ikke ferdige. Nettstedet vårt lever og utvikler seg, ikke minst på bakgrunn av brukernes ønsker og behov. Send oss gjerne kommentarer og innspill, slik at vi kan forbedre oss.

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter

Publisert:21.05.2015 | Oppdatert:17.03.2016