Opprykk

(7.7.2015) Det er tid for lønnsopprykk. Derfor bringer vi i dag en tilnærmet rykende fersk melding fra et direktorat som styrer med penger og lønn. Nylig fikk vi nemlig vite hvorfor det ikke finnes noen kontrollrapport på månedens ansiennitetsopprykk.  

Ansiennitetsopprykk til mailønn – manglende rapportmulighet

I forbindelse med at nye lønnstabeller ble lagt inn i forkant av mai lønnskjøring, ble jobben som lager datobrudd i Infotype 0008 kjørt for tidlig. Dette medførte at eventuelle ansiennitetsopprykk ble utført automatisk.

Den vanlige jobben med ansiennitetsopprykk som ble kjørt søndag kveld, inneholdt dermed ingen opprykk (de var allerede kjørt). Når YHR_OPPRYKK kjøres for å kontrollere ansiennitetsopprykkene nå, vil det ikke komme noe resultat. Det finnes dermed ingen kontrollrapport på månedens ansiennitetsopprykk. Opprykkene er imidlertid riktig på tilsatte.

Redaksjonens kommentar:

Jobben med opprykk som ble kjørt søndag, inneholdt altså ingen opprykk fordi opprykkene allerede var kjørt. Og det er derfor det ikke finnes noen kontrollrapport! I sannhet betryggende, i hvert fall hvis opprykkene ikke ble frakjørt eller overkjørt, eller hvis ansienniteten ikke ble rykket opp med rot. 

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter