Nye nettsider

No image

(13.4.2015) I dag lanserer vi nye nettsider. Noe innhold er nytt, noe er kjent fra før, men alt har fått ny og brukervennlig responsiv design. Dermed kan du lese stoffet vårt like lett enten du sitter foran datamaskinen, ligger på sofaen med nettbrettet eller er på farten med smarttelefonen.

Nytt og bedre

I tillegg til å innføre ny design som skal gjøre stoffet vårt mer tilgjengelig, har vi revidert og omstrukturert innholdet. Sidene om juridisk språk er gjennomgått og omstrukturert og blitt en mer brukervennlig verktøykasse for de som skriver lover og forskrifter. Gjennom en innholdsrik meny får du raskt oversikt og finner veien til stoffet du trenger.

Gammelt og godt

En del stoff vil du kjenne igjen. Vi har ikke funnet opp nye prosjektråd eller skrotet skriverådene. Og vi fortsetter med å utvide erfaringsbasen Lær av andre med artikler om språkarbeid som vi mener kan være nyttige for ansatte i stat og kommune og andre som er opptatt av klarspråk.

Veien videre

Vi håper du er fornøyd med resultatet. Men vi setter ikke sluttstrek. Nettstedet vårt lever og utvikler seg, ikke minst på bakgrunn av brukernes ønsker og behov. Har du kommentarer eller innspill, send dem gjerne til oss, slik at vi kan forbedre oss. Skriv til klarsprak@sprakradet.no.

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter