Velkommen til seminar: Ta klarspråksarbeidet videre!

(24.9.2013) Hva trenger du for å komme videre med klarspråksarbeidet i din virksomhet? Er du nysgjerrig på hva andre virksomheter har fått til, eller har du utfordringer du vil diskutere med andre klarspråkskolleger i forvaltningen? Bli med på seminar 30. oktober!

Få nye ideer og inspirasjon i klarspråksarbeidet

Mange virksomheter har allerede jobbet grundig og godt med klarspråk og har opparbeidet betydelig kompetanse og erfaring. Arbeidet har gitt gode resultater, men det kan også videreføres, løftes og få enda større effekt.

  • Hva trenger du for å komme videre med klarspråksarbeidet i din virksomhet?
  • Er du nysgjerrig på hva andre virksomheter har fått til og hvilke erfaringer de har?
  • Har du utfordringer du gjerne vil diskutere, eller erfaringer og ideer som kan hjelpe andre videre i deres arbeid?

Dette seminaret gir deg mulighet til å delta i et faglig fellesskap med andre klarspråkskolleger i forvaltningen. Målet med seminaret er at dere skal lære av hverandre, diskutere de viktigste utfordringene og få frem gode ideer og nye muligheter.

Vi inviterer deg til å delta på seminaret med din kunnskap, din erfaring og ditt engasjement. Bli med og løft klarspråksarbeidet videre!

Metode

Vi gjennomfører seminaret som et Open Space-møte («myldremøte»). Metoden kan minne om en serie organiserte, faglige kaffepauser og er en fleksibel møteform der deltakerne selv bestemmer hvilke temaer som settes på dagsordenen.

Tidspunkt: 30. oktober 2013 kl. 10.00–15.30

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, Oslo

Målgruppe: Seminaret er for deg som jobber med klarspråk i staten, og som ønsker å holde tempoet i arbeidet og skape enda bedre klarspråksresultater i din virksomhet.

Påmeldingsfrist: 11. oktober

Seminaret er gratis og har plass til ca. 70 deltakere.

Påmelding via Difis påmeldingssystem

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter